Salon

Klantvriendelijkheid, een hoge mate van creativiteit en nagelstylistes die meerdere Wereldkampioenschappen, Europese en Nederlands kampioenschappen op hun naam hebben staan. Mede hierdoor mag Erika Naildesign zich onder de betere nagelsalons van het noorden schalen.

Erika Naildesign is gespecialiseerd in exclusieve, luxueuze hand- en nagelbehandelingen. Wil je van het nagelbijten afkomen of wil je voor je huwelijksdag prachtige nagels? Heb je altijd al mooie, verzorgde handen en nagels willen hebben? Zomaar of voor een feestje? Of is je man juist degene die niet met goed fatsoen zijn handen kan tonen? Bij Erika Naildesign kan eenieder terecht voor een diversiteit aan behandelingen.

Al tien jaar lang gaan wij voor niets minder dan het beste op het gebied van nagelverzorging. We gebruiken alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten, prikkelen onze creativiteit door deelnames aan wedstrijden en krijgen regelmatig uitnodigingen om in het buitenland op beurzen demonstraties te geven aan andere professionele nagelstylistes.


Je vindt onze salon in het centrum van het Friese Surhuisterveen. Kijk voor meer informatie en mooie foto’s gerust even rond op onze site. Heb je nog vragen? Bel ons dan. Wij helpen je graag.