Erika

Na het afronden van mijn studie secretaresse op Schoevers Groningen, en een jaar werkervaring, ben ik toch voor meer creatievere kant gaan kiezen. Zo ben ik 11 jaar geleden met mijn nagelstudio begonnen.

In de salon heb ik hele leuke klanten maar ik zocht naar nog meer uitdaging en begon wedstrijden te doen. Na een paar wedstrijden kreeg ik de smaak te pakken en ik werd ook opgemerkt door de toonaangevende bedrijven als talent. Langzamerhand kon ik mijn creativiteit laten zien aan andere nagelstylisten op grote internationale beurzen. Ik hou van schilderen op doek en dat mocht ik dan ook op nagels graag doen. In 2006 werd ik International Master Artist Educator, dat is een elite internationale groep getraind in Amerika, die uitgezonden wordt over de hele wereld om les te geven aan docenten nagelstyling.

Zo heb ik naast mijn salon de wereld gezien, wereldwijd ontmoette ik interessante en hele leuken mensen en ik kon mijn creativiteit uiten en mijzelf verder ontwikkelen. Mijn ervaring kan ik goed gebruiken in de salon om klanten te adviseren. In overleg vinden we altijd de juiste behandeling.

Oksana

Als trouwe klant van Erika was ik altijd geïntrigeerd door dit vak. Werken op een hele kleine oppervlakte met een product die eerst poeder is dan pasta en dan weer heel snel droog. “Dat verg veel handigheid”, dacht ik. Dus ik wilden het ook proberen. Na het afronden van mijn opleiding nagelstyling vier jaar geleden kon ik bij Erika in de salon als zelfstandige beginnen. Zo werden we een goed team en goede vriendinnen. Door aanmoediging van Erika ben ik ook met wedstrijden begonnen en af en toe samen naar buitenland te gaan. Zo kon ik mijn kennis en vaardigheid verbreden.